Kontakt information

Brand Partner nummer
759382
Link til min Lifewave konto
Navn
Jens Hannesson
Adresse
Hornebyvej 38 B
Post nummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
Hjemmeside

Beskrivelse

Lifewave siden 2011

Mit navn er Jens Hannesson jeg har været en del af Lifewave siden 2011. Jeg var på ferie på Gran Canaria da min ven Miguel ringede til mig og fortalte at han lige havde prøvede nogle plastre hjemme hos en der hed Tina. Det var et smerteplaster som fjernet hans skuldersmerte på få sekunder og han ville lige mødes med mig når jeg kom hjem og vise mig disse plastre. Jeg bestilte selv nogle plastre og glemte så alt om det. En dag jeg havde været ude og træne karate, fik jeg en lille knæskade som gjorde ondt. Jeg kom i tanke om de smerteplastre jeg havde liggende og satte et brunt plaster på mit knæ og smerten forsvandt i løbet af få sekunder, vildt tænkte jeg hvorefter min kone spurte om hun også måtte prøve. Efter lidt tid fortalte hun mig at de smerter hun havde forskellige steder på kroppen, var væk eller kraftigt refuseret. WOW tænkte jeg disse produkter må jeg undersøge. Og den dag i dag bruger jeg stadig disse produkter.

Gopatch.dk

Meget tidligt oprettet jeg hjemmesiden Gopatch.dk, da jeg mente at Lifewaves produkter var oplagte til landets klinikker og vi derved måtte have et samlingssted for disse behandlere. Efter at have brugt lang tid på at lære om denne nye teknologi og direkte kontakt til David Schmidt som var opfinder af disse produkter og ejer af Lifewave, begyndte vi at afholde Gopatch kurser om produkterne og hvordan man kunne bruge dem i landets klinikker.

Mit Gopatch Team og jeg fandt hurtigt ud af at interessen var stor da der kom både læger, sygeplejersker, kiropraktorer, massøren ja faktisk alle typer af behandlere på disse Gopatch kurser. Vi var nødt til at kalde det Gopatch kurser da vi ikke måtte benytte Lifewaves navn i henhold til lov om copyright.

40.000 mennesker i vores team

Mange mennesker som ikke havde en sundhedsfaglig uddannelse ville også vide mere om den nye teknologi, så vi begyndte at køre hele landet rundt for at holde foredrag hvor vi fortalte om firmaet Lifewave, teknologien bag produkterne og forretningsmodelen Network Marketing. Kombinationen af plastrenes hurtige effekt og Network Marketing gav så meget mening for de fremmødte, at det måtte de bare være en del af. Meget hurtigt var vores team voksede til over 40.000 mennesker.

Lifewave ny hjemmeside

I 2017 var væksten så stor hos Lifewave at de var nødt til at bygge en ny platform/hjemmeside for at kunne håndtere denne vækst. Da den nye platform var klar, gik det helt galt for Lifewave, de havde alt for mange problemer med den nye hjemmeside og mange mistede troen til Lifewave som Network Marketings virksomhed, det gjorde at mange forlod Lifewave.

X39 Stamcelleplaster

Efter nogen tid var det nye system/hjemmeside oppe at køre og så gik det stærkt. I 2018 havde David Schmidt opfundet et nyt epokeafgørende produkt som kom til at hedde X39.  X39 var det først stamcelleprodukt i verden som kunne resætte stamceller til et yngre stadie og samtidig få gamle celler til at opfører sig som unge celler igen. Man fandt ud af at allerede efter 6 ugers forbrug af X39 var kroppen blevet 2 måned yngre. I dag er Lifewave blevet en milliard foretagen kun på grund af X39 som nu bliver solgt i mere en 100 lande. Lifewave har over 100 verdenspatenter på deres produkter og der ligger offentligt mere en 80 videnskabelige studier om disse produkter.

Følg Lifewave på YouTube og hør David Schmidt og mange andre fortælle om disse produkter. YOUTUBE HER Du kan vælge Danske tekster på YouTube.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Video

Billeder

Kontakt Brand partner

Kontakt Brand Partner

Besked

Min Præsentations Video

Åbningstider

Kort